НачалоЛюбими (0)Моят профилКоличкаПлащане

За КИТА

         

   Здравейте,

 Добре дошли в светът на "Кита".
Името Кита произлиза от славянските думи Китна и Красива. Минералите са деца на природата и от древни времена се използват за украшения и талисмани за късмет, здраве, щастие и защита. 
 Казват, че красотата идва отвътре, от нашата душа. Минералите са естествени лечители на душата и телата ни и ни помагат да се чувстваме по-добре.
 
 

 Нека да ви се представя....


 Казвам се Даниела и минералите са мои другари от няколко години насам, те са неизменна част от живота ми.  Кита е продължение на любовта ми към тях.


 Представител съм на зодия Везни, красотата и творчеството са важна част от живота ми. Дълги години се занимавах с модерен балет и хореография, от дете обожавам да рисувам и имам влечение към бижутата.

Моя картина заредена с Рейки енергия


 Наред с интереса ми към минералите се роди и този към холистичното лечение. Интересувам се от цветолечение, цветно хранене, билколечение и всякакви природосъобразни методи за взаимопомощ.
Иницирана съм и в Рейки, което е продължение и следствие на моите интереси и търсения. Също така водя и семинари за духовна взаимопомощ и Ангелска терапия.
Занимавам се и с рисуване на  картини, заредени с рейки . Всяка картина има лечебен, балансиращ и успокояващ ефект върху притежателя си, действа според индивидуалните му нужди.
 
Приемам и  индивидуални поръчки.
Ако желаете бижу или картина създадени специално за вас, моля пишете ми от формата за контакт
 
Рейки енергията е неизменна част от процеса ми на работа и сътворяване на всяко бижу. Всяко бижу, което изработвам е енергийно заредено.

Надявам се с бижутата Кита и Прекрасната енергия на минералите да имате един по-красив и китен живот.
Благодаря ви за доверието и подкрепата.
Даниела

 

 

     Приятна разходка в светът на КИТА... ... ... ... ...